JAPAN ELITE - Miłośnicy, pasjonaci i posiadacze japońskiej motoryzacji
MENU
Polub nasze profile społecznościowe
Ostatnie posty
Ostatnio na Forum
Artykuly
Komentarze
Najnowsze filmy
Partnerzy
Kalendarz
<< Październik 2026 >>
Po Wt Śr Cz Pi So Ni
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Brak wydarzeń.

Ankieta
Skąd dowiedziałeś/aś sią o Japan Elite?

Reklama na innym forum/stronie
Reklama na innym forum/stronie
12% [6 głosów]

Od znajomego
Od znajomego
53% [27 głosów]

Poprzez Facebook
Poprzez Facebook
8% [4 głosów]

Z Google
Z Google
16% [8 głosów]

Przez wizytówką
Przez wizytówką
0% [0 głosów]

Przez naklejką na samochodzie
Przez naklejką na samochodzie
12% [6 głosów]

Ogółem głosów: 51
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 04. lipiec 2013

Archiwum ankiet
Reklama
Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
 Drukuj temat
SLRR
damiansd4hide3
Witajcie, ostatnio sciągłem fajną gre wreście znalazłem gre w której jest Toyota Supra MKIII Nie jest ona nowa ale nie jest zła podoba mi się tuning, wszystkie czesci widać, auto się rozwala, silnik składa się samemu z elementów które można kupic w katalogu, jak i inne częsci...

Początkowo silnik 3.0 R6 240 koni

Swap na silnik 3.5 L V6
następnie doładowany 2 turbinami (Twin Turbo 933 Koni)
Wymieniony zawias, obniżające sprężyny 7.5cm, sportowe tarcze, zaciski 6 tłoczkowe, Felgi 19" szerokość 11", gumy 255/25 R19, wydech, kubły, sportowa kierwonica, sportowe pedała, zmiana koloru na biały, przyciemnione tylne szyby, silnik zakuty, turbodoładowany, 3.5 L Nissana. Skrzynia biegów 6 biegowa, napęd 4x4, Sportowe sprzegło i koło zamachowe, wachacze wszystkie WRC sportowe, duzy intercooler, stożki, 2 chłodnice, wentylator, bezpośredni wtrysk podtlenku azotu.

Img
Img
Img
Img
Img
Img
Img
Img
Img
Img
Img
Img
Img
Img
Img
Podzielenie się tym wpisem:
Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo

Seba-pdPL
Hmmm nono, dość ładnie odwzorowana Toy'ka Oczko ;) Skoro jest tam MKIII to może jest tam i Mazda 323 BF? Język 2 Lub chociaż jakiś mod dodający to auto? Oczko ;)
Napisz coś więcej o gierce, dodaj jakieś screeny z "trasy" czy coś, bo jeszcze waham sie co do ściągnięcia i obczajki Uśmiech :)

damiansd4hide3
Dodano dnia 28-12-2011 21:17

Od tamtego czasu wiele się zmieniło w tej grze, wgrałem tony nowych czesci, silników, smaochodów, również felg z oponami.
Składałem już chyba wszystko, ale postanowiłem zrobic supre MKIII taką jaką mam na zywo, Felgi te same 18" BBS LM które mam na suprze i podobny lakier. Mniej więcej wygląda to tak.

Img
Img
Img

Chcę w tej grze robic z tym autem to samo co robię z tym na żywo. Najbliższe zamiary, propozycje przebudowy supry będę wrzucał Uśmiech :) gdy będę chciał zmienic kolor na aucie (a to planuję) to przemaluje w grze i będę wybierał w jakim wygląda mniejwięcej najlepiej.

Przepraszam za jakość ale na laptopie niestety ta gra tak chodzi. Jak będę na drugim kompie do którego mam żadki dostęp to zrobie na full wymaganiach Uśmiech :) i dorzucę.

----------

Dodano dnia 04-01-2012 16:23

Udało mi się zrobic ponownie moje auto takie jak w naprawdę, niestety kolor się nie pokrywa, w grze niema takiego.

Zrobiłem również to co chcę zrobic w przyszłości, zawieszenie no i lakierek. Wszystko na zdjęciach.

Img
Img
Img
Img

W NAJBLIŻSZYCH PLANACH.

Img
Img
Img
Img
Img
Img
Img
Edytowane przez Seba-pdPL dnia 06 styczeń 2012 11:24:17

szaman
co to za gra sa jakies inne auta od japonskich ?

damiansd4hide3
Są takie auta jakie sobie wgrasz, ale praktycznie są wszystkie. Ja w swojej stajni mam wiele aut, E30, S13, S14, S15, S13 silvia, Supra MKIII, Skyline R31 R32 R33 R34 R35 GTR, Corolle, AE86, Civic V jojko, CIVIC VI, 350Z, Infinity, GS300, Ferrari F40, BMW e36, e46, e21, 850i, Lambo SV, Buick, Aston Martin Vintage, Golfy 3, 6, crx Del sol, mx3, rx7, mustang, subaru impreza 98, impreza 08, datsun 240z, i inne.

gra nazywa sie Street legal racing redline, ale oryginalna jest beznadziejna, zajmuje 300 mb, ale z dodatkami u mnie na dysku jakieś 4 gb.

Shadows
Kiedys w serii Gran Turismo byla Supra mk3 obydwie wersje ale ta gra tylko byla na PS/PS2

Poleć ten wątek
URL:

Przejdź do forum: