Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
|
Honda Civic EJ9 1.4 gwint nowy lakier SPRZEDAM
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 17 październik 2014 14:22:55
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Witam Mam do sprzedania Hondę Civic 1.4 Hatchback Model EJ9. ![]() Silnik w stanie bardzo dobrym, jeździł na oleju 5W30 Motul. Czysty i chodzi cicho. Bardzo żywy i mocny jak na 1.4 Instalacja gazowa sprawna, zszedłem do 7.5 Litra gazu na 100km/h zależy kto ma jaką nogę. Butla ważna do 2017. Samochód mam od Lutego, w tym roku zostało zamontowane gwintowane zawieszenie MTS, Nowe, zamontowane w Sierpniu, Rozpórka na kielichy EK4, Nowy Lakier który ma 3 tyg... Koła 15" przód 205/50 tył 195/50 Koła zimowe 14" w dobrym stanie wnętrze zadbane i kompletne. Ubezpieczenie do marca 2015, przegląd do września 2015 Mam również zestaw Nowych, nawiercanych tarcz hamulcowych Mikoda i klocki EBC które nie zdążyłem zamontować. Oddam je za dodatkowe (300zł) Filmik samochodu nagrany tydzień temu: YouTube Video Samochód ładnie odszykowany i zrobiony.... niestety pech chciał... po 3 tyg po wymalowaniu samochodu wyskoczyła sarna na drogę przed samą maskę.... sprzedaję tak jak jest. Konstrukcja nie ruszona, podłużnice też nie, cała masa poszła na maskę i nadkole. Szyba nie ruszona, prawa lampa również nie. Samochód skręca i jedzie normalnie lecz niestety uszkodziło chłodnicę więc jest nie moźliwy powrót na kołach. ![]() Sprzedaję bo nie mam ochoty tego robić... jestem załamany... możliwa również zamiana na coś innego Japońskiego koniecznie. CENA 4000 zł na alusach, z gwintem i całą resztą. Naprawa do 2000 zł, jeśli ktoś to zrobi sam to 1200 zł naprawa. za 6 tys będzie ktoś miał hondę z nowym lakierem, gazem, gwintem, rozpórką, i 2 kompletami kół na zimę i na lato. Mi nie opłaca się jej robić bo wyszła by mnie już prawie 10 tys więc uznałem że inwestować nie warto lepiej sprzedać tak jak jest. KONTAKT: 512-793-018 |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| Poleć ten wątek | |
| URL: |
| Przejdź do forum: |