JAPAN ELITE - Miłośnicy, pasjonaci i posiadacze japońskiej motoryzacji
MENU
Polub nasze profile społecznościowe
Ostatnie posty
Ostatnio na Forum
Artykuly
Komentarze
Najnowsze filmy
Partnerzy
Kalendarz
<< Marzec 2026 >>
Po Wt Śr Cz Pi So Ni
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Brak wydarzeń.

Ankieta
Skąd dowiedziałeś/aś sią o Japan Elite?

Reklama na innym forum/stronie
Reklama na innym forum/stronie
12% [6 głosów]

Od znajomego
Od znajomego
53% [27 głosów]

Poprzez Facebook
Poprzez Facebook
8% [4 głosów]

Z Google
Z Google
16% [8 głosów]

Przez wizytówką
Przez wizytówką
0% [0 głosów]

Przez naklejką na samochodzie
Przez naklejką na samochodzie
12% [6 głosów]

Ogółem głosów: 51
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 04. lipiec 2013

Archiwum ankiet
Reklama
Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
 Drukuj temat
Zbiórka pieniędzy na plac do driftu
Dudu
Po ogarnięciu w większym stopniu placu do latania bokiem, zdecydowaliśmy się na małe posunięcie w tym kierunku.
Plac nadal potrzebuje małego ogarnięcia w stopniu już mniejszym niż na początku. Przejdę do rzeczy. Fajnie by było składać się co tydzień , albo nawet odkładać do osobnej kieszonki portfela drobne pieniądze. Czemu ?
Plac wymaga drobnych poprawek. Potrzebujemy złożyć się na cement oraz piasek. Ceny surowców są naprawdę małe.
Za 25 kg cementu płacimy 8 złotych , natomiast za tonę piasku około 30 zł . Oczywiście ceny mogą być mniejsze.

Prośbę kierujemy do wszystkich użytkowników JapanElite, którzy chcą oglądać "widoki" przez boczną szybę Uśmiech :) Lub też którzy chcą się jakoś przyuczyć, a nie mają gdzie.

Ile oraz jak dużo będziemy potrzebować materiałów podamy w najbliższym okresie Uśmiech :)

Pozdrawiam,
Dudu.
Podzielenie się tym wpisem:
Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo

Bartekk
Ja załatwie dowóz gratis Język 1 (tych materiałów )

albik85
siemankoMr Green
gdzie mozna obadac cos wiecej na temat tego miejsca?

Dudu
https://japanelit...ead_id=489

gacuus
tak tylko to teren prywatny wiec ... jak uwazacie
chcesz podskoczyć mi? No na pewno ... Hehehe :D

Img

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Seba-pdPL
Dlatego w miare możliwości trzeba poznać historię tego miejsca oraz wywęszyć do kogo obecnie należy, bo może trzebaby było sie wybrać do właściciela tej powierzchni i pogadać z nim o wykorzystaniu przez nas tego placu

gacuus
Seba-pdPL napisał(a):

Dlatego w miare możliwości trzeba poznać historię tego miejsca oraz wywęszyć do kogo obecnie należy, bo może trzebaby było sie wybrać do właściciela tej powierzchni i pogadać z nim o wykorzystaniu przez nas tego placu

nie mowie ze nie , nawet niech to nam wynajmie za jakies grosze, sam jestem zainteresowany, i w tedy sprawa z głowy, a teraz wylejecie beton a za 3 dni ktos nas wyjebie z tamtad, albo powie wam ze on tak chcial wy zniszczyliscie jego wizje dziur i moga jaja byc.

Img

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Seba-pdPL
Dokładnie, o to mi cały czas chodzi, bo to tak wygląda, jakbym np. ja (właściciel) miał plac nieogrodzony (nieużywany, nieogarniany, "ale mój"), a wy (ktoś obcy) porządzilibyście sie i zrobili mi na niego wjazd, przerabiali i urządzali tam jakieś imprezy bez żadnego pozwolenia - i teraz postawcie sie w miejscu właściciela, myślicie, że nie wściekłby sie z tego powodu? Trzeba sie dowiedzieć do kogo ten plac należy, skontaktować sie z nim i umówić na rozmowę w sprawie opuszczonego placu, innego wyjścia nie widze. Szkoda pakować kase w błoto (niepewną inwestycję)

maiui
No tak seba masz rację Uśmiech :) przez zimę się obczai kogo to i czy przypału nie ma a na wiosnę się pomyśli co i jak.
Mi się wydaje że to panstwowe jest bo jakby było prywatne to by było ogrodzone i zamknięte.
Szukałem w google jakiejś zmianki na ten temat, NIC nie znalazłem oprócz tego że czasami się tam strzelają w Paint Balla

gacuus
geoportal i znalezc numer dzialki -> idziesz puzniej do uzedu gminy i masz wlasciciela

Połączony z 08. grudzień 2013 17:10:03:
z tego co sie dowiedzialem to podobno stara pieczarkarnia
Edytowane przez gacuus dnia 08 grudzień 2013 17:10:03

Img

damiansd4hide3
Pieczarkarnia? mi to bardziej wygląda na jakiś warsztat naprawy autobusów, są zasypane kanały i były tak jakby 4 stanowiska a na środku parę pomieszczeń biurowych.

Seba-pdPL
Znowu my przy sprzątaniu placu natknęliśmy sie na stary szyld bodajże zakładu elektronicznego, może kiedyś też tam był jakiś...?

Połączony z 09. grudzień 2013 18:14:09:
Rozwiązanie naszej zagadki w końcu nadeszło Hehehe :D Do wglądu tutaj -> https://japanelit...#post_3301

agaa - dziękujemy za zainteresowanie tematem i oświecenie nas choć w tej jednej kwestii Uśmiech :)
Edytowane przez Seba-pdPL dnia 09 grudzień 2013 18:16:03

Poleć ten wątek
URL:

Przejdź do forum: