Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
|
Lexus LS400 '95 by Sienek
|
|
| Sienek |
Dodany dnia 14 czerwiec 2014 18:12:27
|
|
Poziom 1 ![]() Postów: 1 Data rejestracji: 14. czerwiec 2014 |
Witam wszystkich! Po naprawdę krótkich poszukiwaniach dorwałem Lsa. Kupiłem go osobiście w Holandii (bo mieszkałem tam 5 lat więc mam to obcykane). Auto jak na 19 lat prezentuje się.... no oceńcie sami. Przegląd techniczny w Holandii przeszedł bez zajęknięcia, diagnosta sam był podjarany nie mniej niż ja. Nie spodziewałem się, że to auto takie wrażenie robi na ulicy ![]() Poniżej trochę fotek (na zdjęciach mama :![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Sienek |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 14 czerwiec 2014 22:04:51
|
|
Główny administrator ![]() Marketing ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Witaj Nono, jest kawał maszyny, felunek też robi robote Wygląda jakbyś go kupił co najmniej od jakiegoś bossa Jeszcze może lekka przyciema szyb, zawias ciut w dół i twój Lexus bedzie miażdżył jajka (choć obecnie też jest nieźle) ![]() |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 14 czerwiec 2014 22:42:22
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Naprawdę dobry samochód, te samochody są dopracowane do szczegółów Sam kiedyś LS400 kupię samochód mega ![]() A silnik 1UZ-FE poprostu jest 7 symfonią Silnik jeden z najlepszych wypuszczonych przez Toyotę tak samo jak 1JZ czy 2JZI fajnie że do nas dołączyłeś i zaprezentowałeś ten wóz ![]() |
|
|
|
| Greegg07 |
Dodany dnia 15 czerwiec 2014 15:37:36
|
|
Poziom 5 ![]() Postów: 6 Data rejestracji: 10. czerwiec 2014 |
Ładny teraz brakuje Ci tylko do kolekcji LFA ![]() |
|
|
|
| Poleć ten wątek | |
| URL: |
| Przejdź do forum: |

:

Jeszcze może lekka przyciema szyb, zawias ciut w dół i twój Lexus bedzie miażdżył jajka (choć obecnie też jest nieźle)