Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
|
Pobito rekord Guinnessa w najdłuższym drifcie!
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 08 sierpień 2011 15:26:10
|
|
Główny administrator ![]() Marketing ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Co bede sie tu rozpisywał - sami zobaczcie ![]() https://moto.gadu...fcie-wideo YouTube Video YouTube Video |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 08 sierpień 2011 22:22:50
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
nieźle nieźle szkoda że tylko w kóleczku To takie opony nówki sztuki to tak na 2.5 minuty wytrzymują ![]() |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 09 sierpień 2011 00:36:44
|
|
Główny administrator ![]() Marketing ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
No nie wiem czy widziałeś, ale już pod sam koniec było zauważalne, że tylne opony jakby miały jeszcze troche "dobrej" gumy to pewnie rekord byłby większy, ale chyba nie pozwoliły mu one na to ![]() |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 09 sierpień 2011 00:42:08
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Może jechał tylko puki nie strzelą... a niskoprofilówki a w dodatku twarde... bo napewno takie miał są na tyle dobre że jak zejdzie powietrze to nie zjedziesz felgi, są takie twarde że potrafą bez powietrza jechać ja tak miałem z brigstonem, przebiło mi sie koło, zeszło powietrze całkiem a jechałem dalej, mało co nawet sie ugieła ![]() |
|
|
|
| Poleć ten wątek | |
| URL: |
| Przejdź do forum: |

szkoda że tylko w kóleczku