Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
|
Zbiórka pieniędzy na plac do driftu
|
|
| Dudu |
Dodany dnia 24 listopad 2013 13:37:42
|
|
Poziom 16 ![]() Postów: 102 Data rejestracji: 12. maj 2013 |
Po ogarnięciu w większym stopniu placu do latania bokiem, zdecydowaliśmy się na małe posunięcie w tym kierunku. Plac nadal potrzebuje małego ogarnięcia w stopniu już mniejszym niż na początku. Przejdę do rzeczy. Fajnie by było składać się co tydzień , albo nawet odkładać do osobnej kieszonki portfela drobne pieniądze. Czemu ? Plac wymaga drobnych poprawek. Potrzebujemy złożyć się na cement oraz piasek. Ceny surowców są naprawdę małe. Za 25 kg cementu płacimy 8 złotych , natomiast za tonę piasku około 30 zł . Oczywiście ceny mogą być mniejsze. Prośbę kierujemy do wszystkich użytkowników JapanElite, którzy chcą oglądać "widoki" przez boczną szybę Lub też którzy chcą się jakoś przyuczyć, a nie mają gdzie.Ile oraz jak dużo będziemy potrzebować materiałów podamy w najbliższym okresie ![]() Pozdrawiam, Dudu. |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| Bartekk |
Dodany dnia 25 listopad 2013 15:33:01
|
|
Główny administrator ![]() Pomocnik ![]() Postów: 117 Data rejestracji: 03. maj 2013 |
Ja załatwie dowóz gratis (tych materiałów ) |
|
|
|
| albik85 |
Dodany dnia 25 listopad 2013 19:21:25
|
|
Poziom 15 ![]() Postów: 92 Data rejestracji: 24. listopad 2013 |
siemanko![]() gdzie mozna obadac cos wiecej na temat tego miejsca? |
|
|
|
| Dudu |
Dodany dnia 25 listopad 2013 19:59:49
|
|
Poziom 16 ![]() Postów: 102 Data rejestracji: 12. maj 2013 |
https://japanelit...ead_id=489 |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 27 listopad 2013 19:04:13
|
|
Poziom 24 ![]() Postów: 342 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
tak tylko to teren prywatny wiec ... jak uwazacie
chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
![]() ![]() Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 27 listopad 2013 19:18:44
|
|
Główny administrator ![]() Marketing ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Dlatego w miare możliwości trzeba poznać historię tego miejsca oraz wywęszyć do kogo obecnie należy, bo może trzebaby było sie wybrać do właściciela tej powierzchni i pogadać z nim o wykorzystaniu przez nas tego placu |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 27 listopad 2013 21:02:09
|
|
Seba-pdPL napisał(a): Dlatego w miare możliwości trzeba poznać historię tego miejsca oraz wywęszyć do kogo obecnie należy, bo może trzebaby było sie wybrać do właściciela tej powierzchni i pogadać z nim o wykorzystaniu przez nas tego placu nie mowie ze nie , nawet niech to nam wynajmie za jakies grosze, sam jestem zainteresowany, i w tedy sprawa z głowy, a teraz wylejecie beton a za 3 dni ktos nas wyjebie z tamtad, albo powie wam ze on tak chcial wy zniszczyliscie jego wizje dziur i moga jaja byc. chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
![]() ![]() Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 27 listopad 2013 21:14:14
|
|
Główny administrator ![]() Marketing ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Dokładnie, o to mi cały czas chodzi, bo to tak wygląda, jakbym np. ja (właściciel) miał plac nieogrodzony (nieużywany, nieogarniany, "ale mój"), a wy (ktoś obcy) porządzilibyście sie i zrobili mi na niego wjazd, przerabiali i urządzali tam jakieś imprezy bez żadnego pozwolenia - i teraz postawcie sie w miejscu właściciela, myślicie, że nie wściekłby sie z tego powodu? Trzeba sie dowiedzieć do kogo ten plac należy, skontaktować sie z nim i umówić na rozmowę w sprawie opuszczonego placu, innego wyjścia nie widze. Szkoda pakować kase w błoto (niepewną inwestycję) |
|
|
|
| maiui |
Dodany dnia 28 listopad 2013 12:01:07
|
|
Główny administrator ![]() Postów: 66 Data rejestracji: 24. marzec 2011 |
No tak seba masz rację przez zimę się obczai kogo to i czy przypału nie ma a na wiosnę się pomyśli co i jak. Mi się wydaje że to panstwowe jest bo jakby było prywatne to by było ogrodzone i zamknięte. Szukałem w google jakiejś zmianki na ten temat, NIC nie znalazłem oprócz tego że czasami się tam strzelają w Paint Balla |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 29 listopad 2013 18:53:47
|
|
geoportal i znalezc numer dzialki -> idziesz puzniej do uzedu gminy i masz wlasciciela Połączony z 08. grudzień 2013 17:10:03: z tego co sie dowiedzialem to podobno stara pieczarkarnia Edytowane przez gacuus dnia 08 grudzień 2013 17:10:03 chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 08 grudzień 2013 22:21:41
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Pieczarkarnia? mi to bardziej wygląda na jakiś warsztat naprawy autobusów, są zasypane kanały i były tak jakby 4 stanowiska a na środku parę pomieszczeń biurowych. |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 09 grudzień 2013 06:18:07
|
|
Znowu my przy sprzątaniu placu natknęliśmy sie na stary szyld bodajże zakładu elektronicznego, może kiedyś też tam był jakiś...? Połączony z 09. grudzień 2013 18:14:09: Rozwiązanie naszej zagadki w końcu nadeszło Do wglądu tutaj -> https://japanelit...#post_3301 agaa - dziękujemy za zainteresowanie tematem i oświecenie nas choć w tej jednej kwestii
Edytowane przez Seba-pdPL dnia 09 grudzień 2013 18:16:03 |
|
|
|
| Poleć ten wątek | |
| URL: |
| Przejdź do forum: |

Lub też którzy chcą się jakoś przyuczyć, a nie mają gdzie.

(tych materiałów )