Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
|
Pokrywy zaworów
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 28 lipiec 2011 13:20:52
|
|
Główny administrator ![]() Marketing ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Szperając po necie znalazłem ciekawy temat ze zdjęciami o pokrywach zaworów, dzięki którym można sie zainspirować i stworzyć własną, unikalną pokrywę zaworów Wybrałem zdjęcia jednych z najciekawszych wg mnie pokryw (jak znajdziecie jeszcze jakieś ciekawe to wrzućcie do tematu), z resztą nie bede sie rozpisywał - zobaczcie sami i inspirujcie sie : https://picasaweb...ywyZaworow Edytowane przez Seba-pdPL dnia 28 lipiec 2011 17:58:14 |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 28 lipiec 2011 17:05:29
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Zmniejsz zdjęcia, aby na szerokośc nie przekraczały 500PX bo sie cała strona rozszerzyła. |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 28 lipiec 2011 17:16:37
|
|
Główny administrator ![]() Marketing ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Zdjęcia są ładowane z zewnętrznych serwerów, sam ich osobiście nie wrzucałem, bo dałbym miniaturki do każdego zdjęcia. Poza tym u mnie w przeglądarce (Mozilla FF 4) zdjęcia automatycznie dopasowują sie do rozmiarów strony, nie wiem jak to jest u innych |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 28 lipiec 2011 17:18:42
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
u mnie cała strona jest rozjechana we wszystkie strony a żeby bylo wszedzie tak samo to lepiej je zgrać wszystkie na kompa, zmniejszyć i wrzucic. |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 28 lipiec 2011 17:59:14
|
|
Zdjęcia zgrałem i wrzuciłem do mojego albumu na Googlach - enjoy ![]() |
|
|
|
| Poleć ten wątek | |
| URL: |
| Przejdź do forum: |

: