JAPAN ELITE - Miłośnicy, pasjonaci i posiadacze japońskiej motoryzacji
MENU
Polub nasze profile społecznościowe
Ostatnie posty
Ostatnio na Forum
Artykuly
Komentarze
Najnowsze filmy
Partnerzy
Kalendarz
<< Lipiec 2026 >>
Po Wt Śr Cz Pi So Ni
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Brak wydarzeń.

Ankieta
Skąd dowiedziałeś/aś sią o Japan Elite?

Reklama na innym forum/stronie
Reklama na innym forum/stronie
12% [6 głosów]

Od znajomego
Od znajomego
53% [27 głosów]

Poprzez Facebook
Poprzez Facebook
8% [4 głosów]

Z Google
Z Google
16% [8 głosów]

Przez wizytówką
Przez wizytówką
0% [0 głosów]

Przez naklejką na samochodzie
Przez naklejką na samochodzie
12% [6 głosów]

Ogółem głosów: 51
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 04. lipiec 2013

Archiwum ankiet
Reklama
Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
 Drukuj temat
Mazda 323f Ba 1.5 16v
kolumb6
po malowaniu bedzie zupelnie inaczejUśmiech :) stickera napewno nie bedzie Uśmiech :) dokladka jest spasowana w miare ladnieUśmiech :) ale yteraz i tak bedzie wywalona przod obnizony jest i wszedzie zawadzam tymEhh ;/ czekam jeszcze na sprezynki tylUśmiech :) tlumik na zdjeciach nie jest opaska przykrecony bo zdjecia byly w dniu montażu robione heheUśmiech :) co do lamp to jest folia i ani do xenonow ani do tylnych lamp a jerzdze z tym rok nie mialem problemu Uśmiech :) mi sie nie podobaja pomaranczowe kierunki wiec to tak zostaje poki co Hehehe :DD ewentualnie blenda taka jak w lantisie bedzieUśmiech :))

najbardziej martwi mnie blacharkaEhh ;/ nie chodzi o podobienstwo hondy i mazdy tylko o wpasowanie reperaturek na forach wiekszosc osob twierdzi ze najlepiej i najlatwiej jest z tej hondy wpasowac Uśmiech :)
Podzielenie się tym wpisem:
Delicious Facebook Google Live Reddit StumbleUpon Tweet This Yahoo

Seba-pdPL
- wywal sticker'y
- dokładkę bardziej dopasuj, nie jest dobrze spasowana ze zderzakiem (z tego, co widzę, jest ciut za krótka)
- kierunki za ciemne, bedziesz miał problemy z "niebieskimi" (ja jeździłem swoją Mazdą jakieś 5 lat z przyciemnionymi kierunkami i nic, ale niestety pech chciał, że doczepili sie, zabrali dowód, kazali przywrócić pomarańczowe kierunki, jechać na PŁATNE badania dodatkowe pod tym względem i wtedy oddali mi dowód Ehh ;/), a jeśli nie chcesz pomarańczy rozejrzyj sie za przezroczystymi kierunkami (clear'ami) + mocne pomarańczowe żarówki (LED SMD)
- tylna blenda - nieładnie wygląda to częściowe przyciemnienie, spróbuj przyciemnić delikatnie CAŁĄ blendę i zobaczysz, że poprawisz tym wygląd tyłeczka Madzi Oczko ;) ewentualnie rozejrzyj sie za blendą/przyciemą w kolorze nadwozia + mocne pomarańczowe żarówki (LED SMD), możesz przy tym pozbyć sie tylnego i przedniego znaczka
- co myślisz o polakierowaniu u siebie lusterek i klamek w kolorze nadwozia? Roll

To są moje skromne porady dla ciebie, żeby twoja Mazda ładnie sie prezentowała na ulicach Uśmiech :) Ale co zrobisz to zależy już tylko od ciebie i twojej koncepcji na ten samochód Oczko ;)

Co do blacharki to niestety jest to największa (i chyba w zasadzie jedyna) wada japońców, bo na reszte rzeczy raczej nie ma co narzekać za bardzo Język 2

kolumb6
Widze dobre rady Uśmiech :)) dzieki wielkie zawsze mozna pomyslec o nowej koncepcji Uśmiech :) mialem nie zdradzac moich planow ale jak narazie to ma byc tak Uśmiech :)
-dach czarna perla
-felgi polerowany rant i czarny srodek
-przyciemnione wszytskie szybki na tyle ile mozna przednie to i tylnie -tez Uśmiech :)
-wneki zderzakow na czarno
-chlapacze wywalone i progi mazdaspeed Uśmiech :)
-blenda czarna biale lampki w niej do tego lampy czarne ala lexus Uśmiech :) ladnie to wyglada jak widzialem na innych madach Uśmiech :) ale z tym to jeszcze przemysle Uśmiech :)

Ogolnie takie mam plany srebrny z czarnymUśmiech :) dokladka bedzie wywalona prawdopodobnie tak ze nooUśmiech :)

poki co chce sie zajac blacharka i ladnym obnizeniem auta a znajac mnie mam tysiac mysli na minute wiec nie zdziwcie sie jak mazde bym tez sprzedal Hehehe :D roznie to bywa hehe Uśmiech :)

gacuus
Lexus look NIE
Czarna perłą NIE

Wyjdzie jak uklep KLI albo KGR
xenony loteria ja jezdzilem pol roku, do czasu az sie nie dojebali, puźniej wsadzilem w halogeny je. Ogolnie dupy nie urywaja, wole dobra zwykla zarowke, przy***cenzura***sz trasie 500 - 800 km to sie przekonasz

Przyciema tylko tyl bo przednie szyby zadna nie spełna norm przepuszczalnosci przyciemnienia, każda fabrycznie przyciemniana jest

ogolnie zamiast pakowac sie w przycieme i malowanie dachu odpusc sobie i lepiej kup sobie pozonne opony, bezpieczniej bedzie dla ciebie i innych, a nie wydawaj kase na jakies nie trafione wizje
chcesz podskoczyć mi? No na pewno ... Hehehe :D

Img

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

kolumb6
Wizja jest w porzadku Uśmiech :) Na 323 forum mozna sobie obejrzec sporo mazd tak zrobionych wyglada to naprawde ladnieUśmiech :) jak fundusze beda pozwalac wtedy sie zobaczy Uśmiech :) xenonki mam 6000k ale wrzuce 5000k bo lepsze swiatlo dajaUśmiech :) oponki mam wszystkie continental conti sport wiec chyba nie jakies dziadostwoUśmiech :) tyl niedawno zmienilem na przodzie dojezdze ten sezon legutkoUśmiech :))

co do przyciemy to nie wiem jak to jest dokladnie ale mi sie delikatna podoba a zawsze mozna sobie porownac jak niebiescy maja np vectre przyciemniona? im wolno a nam co? poki nie dostalem mandatu zadnego to sie nie przejmuje Hehehe :D Hehehe :D Hehehe :D

gacuus
kolumb6 napisał(a):

Wizja jest w porzadku Uśmiech :) Na 323 forum mozna sobie obejrzec sporo mazd tak zrobionych wyglada to naprawde ladnieUśmiech :) jak fundusze beda pozwalac wtedy sie zobaczy Uśmiech :) xenonki mam 6000k ale wrzuce 5000k bo lepsze swiatlo dajaUśmiech :) oponki mam wszystkie continental conti sport wiec chyba nie jakies dziadostwoUśmiech :) tyl niedawno zmienilem na przodzie dojezdze ten sezon legutkoUśmiech :))

co do przyciemy to nie wiem jak to jest dokladnie ale mi sie delikatna podoba a zawsze mozna sobie porownac jak niebiescy maja np vectre przyciemniona? im wolno a nam co? poki nie dostalem mandatu zadnego to sie nie przejmuje Hehehe :D Hehehe :D Hehehe :D

ja orientowalem sie w temacie i zadna przednia boczna szyba nie spełna wymogów przepuszczalnosci swiatla bo seryjnie maja cos kolo 60% a norma jest 70. vectra nie ma z przodu przyciemnionych.
chcesz podskoczyć mi? No na pewno ... Hehehe :D

Img

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

christoo
btw. czemu nie założyłeś teamtu jeszcze na 323 klubie?

kolumb6
christoo mialem zalozony tylko jak padl serwer to duzo tematow poszlo sie Je**c Ehh ;/ i moj miedzy innymi Uśmiech :) mialem zalozyc nowy ale tak jakos mi zeszlo hehe Uśmiech :) jak bd czas to zalozeUśmiech :)

Poleć ten wątek
URL:

Przejdź do forum: