Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
|
Mazda 323f Ba 1.5 16v
|
|
| kolumb6 |
Dodany dnia 24 wrzesień 2013 16:21:13
|
|
Poziom 10 ![]() Postów: 33 Data rejestracji: 23. październik 2011 |
po malowaniu bedzie zupelnie inaczej stickera napewno nie bedzie dokladka jest spasowana w miare ladnie ale yteraz i tak bedzie wywalona przod obnizony jest i wszedzie zawadzam tym czekam jeszcze na sprezynki tyl tlumik na zdjeciach nie jest opaska przykrecony bo zdjecia byly w dniu montażu robione hehe co do lamp to jest folia i ani do xenonow ani do tylnych lamp a jerzdze z tym rok nie mialem problemu mi sie nie podobaja pomaranczowe kierunki wiec to tak zostaje poki co D ewentualnie blenda taka jak w lantisie bedzie ) najbardziej martwi mnie blacharka nie chodzi o podobienstwo hondy i mazdy tylko o wpasowanie reperaturek na forach wiekszosc osob twierdzi ze najlepiej i najlatwiej jest z tej hondy wpasowac ![]() |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 24 wrzesień 2013 18:14:52
|
|
Główny administrator ![]() Marketing ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
- wywal sticker'y - dokładkę bardziej dopasuj, nie jest dobrze spasowana ze zderzakiem (z tego, co widzę, jest ciut za krótka) - kierunki za ciemne, bedziesz miał problemy z "niebieskimi" (ja jeździłem swoją Mazdą jakieś 5 lat z przyciemnionymi kierunkami i nic, ale niestety pech chciał, że doczepili sie, zabrali dowód, kazali przywrócić pomarańczowe kierunki, jechać na PŁATNE badania dodatkowe pod tym względem i wtedy oddali mi dowód ), a jeśli nie chcesz pomarańczy rozejrzyj sie za przezroczystymi kierunkami (clear'ami) + mocne pomarańczowe żarówki (LED SMD)- tylna blenda - nieładnie wygląda to częściowe przyciemnienie, spróbuj przyciemnić delikatnie CAŁĄ blendę i zobaczysz, że poprawisz tym wygląd tyłeczka Madzi ewentualnie rozejrzyj sie za blendą/przyciemą w kolorze nadwozia + mocne pomarańczowe żarówki (LED SMD), możesz przy tym pozbyć sie tylnego i przedniego znaczka- co myślisz o polakierowaniu u siebie lusterek i klamek w kolorze nadwozia? ![]() To są moje skromne porady dla ciebie, żeby twoja Mazda ładnie sie prezentowała na ulicach Ale co zrobisz to zależy już tylko od ciebie i twojej koncepcji na ten samochód ![]() Co do blacharki to niestety jest to największa (i chyba w zasadzie jedyna) wada japońców, bo na reszte rzeczy raczej nie ma co narzekać za bardzo ![]() |
|
|
|
| kolumb6 |
Dodany dnia 24 wrzesień 2013 20:04:21
|
|
Widze dobre rady ) dzieki wielkie zawsze mozna pomyslec o nowej koncepcji mialem nie zdradzac moich planow ale jak narazie to ma byc tak ![]() -dach czarna perla -felgi polerowany rant i czarny srodek -przyciemnione wszytskie szybki na tyle ile mozna przednie to i tylnie -tez ![]() -wneki zderzakow na czarno -chlapacze wywalone i progi mazdaspeed ![]() -blenda czarna biale lampki w niej do tego lampy czarne ala lexus ladnie to wyglada jak widzialem na innych madach ale z tym to jeszcze przemysle ![]() Ogolnie takie mam plany srebrny z czarnym dokladka bedzie wywalona prawdopodobnie tak ze noo![]() poki co chce sie zajac blacharka i ladnym obnizeniem auta a znajac mnie mam tysiac mysli na minute wiec nie zdziwcie sie jak mazde bym tez sprzedal roznie to bywa hehe ![]() |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 25 wrzesień 2013 06:53:32
|
|
Poziom 24 ![]() Postów: 342 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Lexus look NIE Czarna perłą NIE Wyjdzie jak uklep KLI albo KGR xenony loteria ja jezdzilem pol roku, do czasu az sie nie dojebali, puźniej wsadzilem w halogeny je. Ogolnie dupy nie urywaja, wole dobra zwykla zarowke, przy***cenzura***sz trasie 500 - 800 km to sie przekonasz Przyciema tylko tyl bo przednie szyby zadna nie spełna norm przepuszczalnosci przyciemnienia, każda fabrycznie przyciemniana jest ogolnie zamiast pakowac sie w przycieme i malowanie dachu odpusc sobie i lepiej kup sobie pozonne opony, bezpieczniej bedzie dla ciebie i innych, a nie wydawaj kase na jakies nie trafione wizje chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
![]() ![]() Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
| kolumb6 |
Dodany dnia 25 wrzesień 2013 07:51:25
|
|
Wizja jest w porzadku Na 323 forum mozna sobie obejrzec sporo mazd tak zrobionych wyglada to naprawde ladnie jak fundusze beda pozwalac wtedy sie zobaczy xenonki mam 6000k ale wrzuce 5000k bo lepsze swiatlo daja oponki mam wszystkie continental conti sport wiec chyba nie jakies dziadostwo tyl niedawno zmienilem na przodzie dojezdze ten sezon legutko ) co do przyciemy to nie wiem jak to jest dokladnie ale mi sie delikatna podoba a zawsze mozna sobie porownac jak niebiescy maja np vectre przyciemniona? im wolno a nam co? poki nie dostalem mandatu zadnego to sie nie przejmuje ![]() |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 26 wrzesień 2013 19:33:39
|
|
Poziom 24 ![]() Postów: 342 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
kolumb6 napisał(a): Wizja jest w porzadku Na 323 forum mozna sobie obejrzec sporo mazd tak zrobionych wyglada to naprawde ladnie jak fundusze beda pozwalac wtedy sie zobaczy xenonki mam 6000k ale wrzuce 5000k bo lepsze swiatlo daja oponki mam wszystkie continental conti sport wiec chyba nie jakies dziadostwo tyl niedawno zmienilem na przodzie dojezdze ten sezon legutko ) co do przyciemy to nie wiem jak to jest dokladnie ale mi sie delikatna podoba a zawsze mozna sobie porownac jak niebiescy maja np vectre przyciemniona? im wolno a nam co? poki nie dostalem mandatu zadnego to sie nie przejmuje ![]() ja orientowalem sie w temacie i zadna przednia boczna szyba nie spełna wymogów przepuszczalnosci swiatla bo seryjnie maja cos kolo 60% a norma jest 70. vectra nie ma z przodu przyciemnionych. chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
![]() ![]() Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
| christoo |
Dodany dnia 26 wrzesień 2013 21:57:32
|
|
Poziom 11 ![]() Postów: 47 Data rejestracji: 10. grudzień 2011 |
btw. czemu nie założyłeś teamtu jeszcze na 323 klubie? |
|
|
|
| kolumb6 |
Dodany dnia 30 wrzesień 2013 17:20:53
|
|
christoo mialem zalozony tylko jak padl serwer to duzo tematow poszlo sie Je**c i moj miedzy innymi mialem zalozyc nowy ale tak jakos mi zeszlo hehe jak bd czas to zaloze![]() |
|
|
|
| Poleć ten wątek | |
| URL: |
| Przejdź do forum: |

stickera napewno nie bedzie
czekam jeszcze na sprezynki tyl
D ewentualnie blenda taka jak w lantisie bedzie

ewentualnie rozejrzyj sie za blendą/przyciemą w kolorze nadwozia + mocne pomarańczowe żarówki (LED SMD), możesz przy tym pozbyć sie tylnego i przedniego znaczka