Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
|
nawigacja
|
|
| Marcin-M54 |
Dodany dnia 05 styczeń 2012 20:32:56
|
|
Poziom 7 ![]() Postów: 19 Data rejestracji: 21. kwiecień 2011 |
witam prosze o porade potrzebuje kupic nowa nawigacje a nigdy nie mialem i nie mam na ten temat pojecia,potrzebuje dobra i tak do 350zl |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 05 styczeń 2012 20:54:55
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Kup Larka, tani a w miare w miare. |
|
|
|
| swirus2007 |
Dodany dnia 05 styczeń 2012 22:39:18
|
|
Poziom 20 ![]() Postów: 180 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
nawigacja, hmm chyba najlepsze rozwiazanie to PDA/PNA z windowsem 6 6.1 ;ub 6.5 bo latwo wgrac tomtoma automape oraz garmina i inne mapy jak dobrze poszukasz to np takiego touch pro dodatkowo z mozliwoscia wlozenia karty sim i klawa qwerty mozesz juz dosctac w tej cenie |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 06 styczeń 2012 11:15:13
|
|
Główny administrator ![]() Marketing ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Tylko TomTom. Kumpel miał TomToma i Garmina (bo ładniejszy i wydawał sie lepszy). Garmin często świrował na trasie, odbijało mu w losowych momentach (niewiadomo czemu), natomiast TomTom prawidłowo wskazywał trasę i prowadził od samego początku do samego końca, bez żadnego "odbijania" Jedni powiedzą, że TomTom jest przereklamowany, chociaż nigdy w życiu go nie używali, bo jadą na najzwyklejszych GPSach z Biedronki i piepszą potem na TomTomy głupoty Ja mam już drugiego GPSa firmy TomTom i jeszcze mnie nie zawiódł Zawsze mnie wyprowadził, nawet jak pomyliłem drogi i pojechałem zupełnie gdzie indziej Także ze swojej strony polecam ci TomToma ![]() Tutaj masz przykładowego TomToma do ceny 350zł (a nawet 300zł) dla tych, co dopiero zaczynają przygodę z GPSem Dobry, w miare tani z pamięcią 2 GB: https://allegro.p...15370.html. Gdów niedaleko, więc możesz nawet odebrać osobiście, jeśli masz takie życzenie
Edytowane przez Seba-pdPL dnia 06 styczeń 2012 11:20:13 |
|
|
|
| swirus2007 |
Dodany dnia 06 styczeń 2012 13:00:47
|
|
ja osobiscie nie polecam nawigacji tomtoma bo pozniej jak sie chce wgrywac piraty to trza prroche pokombinowac z mapami i aktywatorami natomiast urzadzenia z windows mobile obsluguja tomka bardzo ladnie, seba masz racje co do tomtoma ale moj ojciec jezdzil ciezarowka i automapa tez nie raz uratowala mu dupe w np warszawie czy wroclawiu bo nie oszukujmy sie ale automapa ma dokladniejsza mape polski ale za to bardziej skomplikowany interfejs ja od siebie polecam tomtoma, jak kupisz urzadzenie z win mobile to słuze pomoca w pelnym zakresie, |
|
|
|
| Marcin-M54 |
Dodany dnia 10 styczeń 2012 23:00:29
|
|
Poziom 7 ![]() Postów: 19 Data rejestracji: 21. kwiecień 2011 |
moze mio ,zalezy mi na porcie na karte,fajnie by bylo by miala mape europy i najlepiej by byla wysuwana z zaczepu naszybie do 400zl moze bycpodaje gg 1435348 wzamian za porady sluze pomoca przy waszych wozach ![]() |
|
|
|
| swirus2007 |
Dodany dnia 11 styczeń 2012 13:03:31
|
|
heh ja ci powiem ze wcale nie musi byc wsuwane, ja nie raz mojego htc uzywalem podczas jakzdy na moto i byl poprostu wsadzony w uchwyt, i nie wylecial ani nic ja mialem swojego sprzedawac ale jestem rozdarty czy sprzedac czy nie, ja mam w swoim karte 4gb i spokojnie wystarcza na mapy Eastern europe(jedna z najnowszych ma okolo 200mb wagi) i Western and central europe(no tam mapa wazy juz 2.24gb) jest dokladna ale trza pcoczekac z 30 sec az sie wczyta, tyle z moich doswiadczen |
|
|
|
| Poleć ten wątek | |
| URL: |
| Przejdź do forum: |

Jedni powiedzą, że TomTom jest przereklamowany, chociaż nigdy w życiu go nie używali, bo jadą na najzwyklejszych GPSach z Biedronki i piepszą potem na TomTomy głupoty
Ja mam już drugiego GPSa firmy TomTom i jeszcze mnie nie zawiódł
Także ze swojej strony polecam ci TomToma
Dobry, w miare tani z pamięcią 2 GB: