Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
|
Mitsubishi Carisma 1.8 GDI - spawanie końcowego tłumika
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 29 kwiecień 2013 22:39:26
|
|
Główny administrator ![]() Marketing ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Jakiś czas temu został zrobiony końcowy wydech do meine Mitsubishi Carisma 1.8 GDI Wydech z Toyoty Supry 3.0 Damiana ![]() ![]() ![]() ![]() Efekt końcowy: ![]() ![]() |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 29 kwiecień 2013 22:56:50
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
No wsumie to tylko sama koncówka jest z supry Dobrze że jednak sie zdecydowałeś na takiego typu koncówke bo pasuje jak ulał ![]() |
|
|
|
| Glodny 1992 |
Dodany dnia 29 kwiecień 2013 23:02:23
|
|
Poziom 15 ![]() Postów: 85 Data rejestracji: 13. luty 2013 |
dobrze jest, glosna? |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 30 kwiecień 2013 06:17:19
|
|
Główny administrator ![]() Marketing ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Jak cholera A bulgocze jakby było wsadzone stare, 3-litrowe serce Supry do środka, czyli miło dla ucha Ale na drodze potrafi łeb odpaść przez głośność, dlatego zdecydowałem sie dodatkowo na kupno i montaż do niego silencera ![]() |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 01 maj 2013 10:14:29
|
|
Poziom 24 ![]() Postów: 342 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Czy ja wiem, tak dziwnie chodzi, bym powiedzial ze bardziej ryczy, kto co lubi ja poki co wyleczylem sie ze "sportowych" wydechów
chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
![]() ![]() Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 01 maj 2013 11:08:19
|
|
"Ryczy", bo aktualnie silencer jest włożony Nazwałbym to bardziej "osowatym" dźwiękiem ![]() No wiesz, do diesla nikt nie poleca wrzucania czy to sportowych wydechów czy tłumików... W ogóle to nie ma ani smaku ani dźwięku ![]() |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 01 maj 2013 12:07:27
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Eeeeee Niektóre Disle - Turbodisle na przelocie ładnie chodzą. Seba, to wrzuc ten filmik jak chodzi wydech... albo nagramy jakis i wrzucisz. A ci co będą na najbliższym spocie https://www.japan...ead_id=402 to posłuchają na żywo. |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 01 maj 2013 15:00:49
|
|
Niektóre, co należy naprawdę do rzadkości A co do filmiku - tamten nie wyszedł jak trzeba. Nagramy nowy i dopiero wrzucimy ![]() |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 01 maj 2013 20:53:12
|
|
Poziom 24 ![]() Postów: 342 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Jak masz turbo ze zmienna geometia albo przelot do disel fajnie chodzi, ale i tak nic nie na czarujesz bo turbina wycisza, A carisma chodzi jak wiekszosc aut z przelotem, jak zapodasz sillencer to jedynie ciszej bedzie, takie jest moje zdanie, słyszac to auto stojac z boku to sie drze. Edytowane przez gacuus dnia 02 maj 2013 18:13:53 chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
![]() ![]() Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 03 maj 2013 11:12:03
|
|
Wiesz, to zależy jak mocno sie jej depta Wyczułem to, jak jedzie sie w miare delikatnie to chodzi cicho jak większość samochodów, ale jak sie jej dociśnie to wiadomo - zaczyna sie troche drzeć Oczywiście mowa o jeździe z silencerem, bo bez niego to non stop cholera nie tyle sie drze, co strasznie rasowo buczy, na tyle głośno, że 2 km ujechać, bez bólu głowy, sie nie da ![]() |
|
|
|
| Poleć ten wątek | |
| URL: |
| Przejdź do forum: |

Wydech z Toyoty Supry 3.0 Damiana ![Diabełek ]:->](../images/smiley/diabelek.gif)

A bulgocze jakby było wsadzone stare, 3-litrowe serce Supry do środka, czyli miło dla ucha
Ale na drodze potrafi łeb odpaść przez głośność, dlatego zdecydowałem sie dodatkowo na kupno i montaż do niego silencera ![Hihi ;]](../images/smiley/hihi.gif)

W ogóle to nie ma ani smaku ani dźwięku