Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
|
neochrome
|
|
| jazgar |
Dodany dnia 12 styczeń 2014 17:37:29
|
|
Poziom 12 ![]() Postów: 52 Data rejestracji: 19. grudzień 2012 |
Mam do was takie pytanie . może ktoś wie czy jest jakaś forma w Polsce która zajmuje się tematyką NEOCHROME . chodzi mi dokładnie o pokrywanie elementów takich jak pokrywa zaworów , ranty felg itp. ???
Low is a lifestyle !!!
![]() |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 12 styczeń 2014 18:47:50
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Sam byłem tym zainteresowany i wsumie nadal jestem. O ile ktoś gdzieś w polsce coś takiego robi to jest to napewno drogie. "Ta felga jest pokryta azotkiem tytanu (TiN), potocznie ten efekt nazywa sie neo-chrome." ¬ródło: auto-motor-i-sport.pl Coś takiego znalazłem: https://www.pwkoz...e_tin.html Edytowane przez damiansd4hide3 dnia 12 styczeń 2014 18:55:16 |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 12 styczeń 2014 20:13:08
|
|
Poziom 24 ![]() Postów: 342 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
nei wiem czy gdzies w tarnowie nie ma takiej firmy, wiem ze andodowali i pokrywali odbłyśniki chromem wiec moze sie tez tym zajmuja, adresu nie znam jak przypomne sobie gdzie to na necie widzialem to dam znac
chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
![]() ![]() Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
| Qamil |
Dodany dnia 14 styczeń 2014 11:10:16
|
|
Poziom 10 ![]() Postów: 31 Data rejestracji: 17. marzec 2011 |
Ogólnie mam ziomka który pracuje w firmie pod wrocławiem zajmującej się chromowaniem elementów. On jest chemikiem z wykształcenia wiec wie ocb. Jak coś mogę zapytać czy chromują także rzeczy pod zamówienie indywidualne i ile to kosztuje. A także czy mają w ofercie neochrome |
|
|
|
| Poleć ten wątek | |
| URL: |
| Przejdź do forum: |