Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
|
Alufelgi z oponami 15"
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 01 marzec 2013 06:19:57
|
|
Główny administrator ![]() Marketing ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Poszukuje alusków - rozmiar 15", rozstaw 4x100 - najlepiej z oponami, niekoniecznie nowymi Byleby przynajmniej przejeździć zbliżający sie sezon letni Wzór któryś z poniższych: ![]() ![]() ![]() |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 01 marzec 2013 13:45:15
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Seba jak już kupujesz to kup 16" napewno będą łądniejsze do większego auta a kwota jest podobna. A do jakiej ceny cie interesują? popatrz na allegro, tam masz pełno felg. |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 01 marzec 2013 22:53:00
|
|
Poziom 24 ![]() Postów: 342 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
ostatnie to oz albo enkei ale wydaje mi sie ze na 90% enkei a 1 zdjecie enkei
Edytowane przez gacuus dnia 01 marzec 2013 23:33:48 chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
![]() ![]() Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 02 marzec 2013 00:50:06
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Widziałem ostatnio podobne Kute felgi, używane gdzieś na forum wystawione, bodajże na JDMie ale gościu chciał 2000 zł. |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 02 marzec 2013 12:46:45
|
|
Poziom 24 ![]() Postów: 342 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
damiansd4hide3 napisał(a): Widziałem ostatnio podobne Kute felgi, używane gdzieś na forum wystawione, bodajże na JDMie ale gościu chciał 2000 zł. Nie ma co sie dziwic, w sumie to dobra kasa nei chcial dużo. chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
![]() ![]() Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 02 marzec 2013 15:25:26
|
|
Kasa dobra, tylko że niewiem czy to nie były na mój rozstaw do Supry 5x114.3 więc i tak by do niego nie pasowały. |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 03 marzec 2013 13:41:11
|
|
Główny administrator ![]() Marketing ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
damiansd4hide3 napisał: Seba jak już kupujesz to kup 16" napewno będą łądniejsze do większego auta a kwota jest podobna. Ładniejsze byłyby napewno, co nie znaczy, że tańsze Owszem, może SAME felgi są w podobnych kwotach, ale opony do nich są już dużo droższe. Poza tym na nasze drogi nie ma co przesadzać z dużymi felgami. Osobówką jeżdże w zasadzie tylko w weekendy, w tygodniu zazwyczaj tylko jak trzeba pojechać do dziewczyny. Podsumowując - zostaje przy 15". damiansd4hide3 napisał: A do jakiej ceny cie interesują? Tanie To zależy od tego jak będą zadbane, byleby nie bite i nie prostowane ![]() |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 04 marzec 2013 16:45:16
|
|
Jeśli mają byc tanie i małe to zapomnij o takich jak na zdjęciu. Kup 15" stalówke już z oponami albo wyższe opony do tych twoich 14" i będzie. |
|
|
|
| Poleć ten wątek | |
| URL: |
| Przejdź do forum: |

Byleby przynajmniej przejeździć zbliżający sie sezon letni
Wzór któryś z poniższych: